Organització
Organització
Servei de cuina
LÍNIA DE FRED
1 - És el sistema d'alimentació-restauració basat en el cuinat complet de l'aliment.
|
2 - Seguit d'un refredament ràpid.
|
3 - Emmagatzemament en condicions controlades de baixa temperatura per sobre del punt de congelació (0-3ºC).
|
4 - Subsegüent regeneració just abans del seu servei.
|
CAFETERIA - Menú d'aquesta setmana
DILLUNS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Mongetes verdes saltejades amb pernil
- Sopa minestrone
Segons Plats- Llonganissa blanc i negre
- Filet de rap amb salsa marinera
- Guarnició: Seques amb panxeta o parara grilló
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIMARTS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Crema de carbassa
- Macarrons a la bolonyesa
Segons Plats- Aletes de pollastre
- Seitons fregits
- Guarnició: Mongeta verda duo o broquil a la brasa
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIMECRES
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Barreja de verdures al vapor
- Mousaka
Segons Plats- Rodó de vedella amb salsa de bolets
- Salmó al cava
- Guarnició: Tomaquet xerri saltejat o wok xinés
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIJOUS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Pisto amb ou ferrat
- Arrós 3 delicies
Segons Plats- Llom a la salsa Pepe
- Orada amb tomata i ceba
- Guarnició: Patata brasa o alberginia arrebossada
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIVENDRES
Primers Plats- Bufet amanides
- Fabes a la catalana
- Fideus a la caçola
Segons Plats- Fajitas de pollastre
- Daus de tonyina amb samfaina
- Guarnició: Pebrot vermell o sticks de moniato
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DISSABTE
Primers Plats- Amanida de la casa
- Espinacs amb beixamel
- Arrós amb peix i marisc
Segons Plats- Vedella Milanesa
- Lluç a la salsa verda
- Guarnició: Verdures vaporitzades o barreja de bolets
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats
DIUMENGE
Primers Plats- Amanida de la casa
- Mongetes verdes amb patata
- Canelons
Segons Plats- Cuixa de pollastre a la catalana
- Bunyols de bacallà
- Guarnició: Carbassó al forn o saltejat oriental
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
- Fruita variada
- Làctics variats sencers i descremats