Foto Atenció Salut Mental

Atenció salut mental

Gestió de Serveis Sanitaris concentra en aquesta línia d’atenció gran part de les prestacions de cobertura pública en salut mental i addiccions de les Regions Sanitàries de Lleida i Alt Pirineu Aran.

L'atenció sanitària als problemes de salut mental i addiccions es realitza gràcies a tota la xarxa de centres assistencials de GSS per tot el territori:

  • Centres de Salut Mental d’Adults (CSMA).
  • Centres d'atenció i seguiment a les Drogodependències (CASD).
  • Centres de dia d'adults.
  • Equips per als programes d'atenció i seguiment (PSI).
     

GSS disposa d’un edifici per a l'hospitalització ubicat dins del recinte del Campus de Ciències de la Salut i que compta amb llits de psiquiatria d’aguts per a adults, llits de psiquiatria de subaguts i llits d'aguts infantils i juvenils.

L'atenció en salut mental ofereix també un Hospital de Dia d’adults.

L'Hospital ofereix, a més, cobertura en urgències psiquiàtriques les 24 hores els 365 dies de l’any, i una unitat especial d’ingressos de curta estada.

Un ampli equip de professionals especialitzats tenen cura de la seva salut.

Gestió de Serveis Sanitaris contribueix en la formació de diferents professionals mitjançant la seva vinculació amb la Universitat de Lleida.  A més a més, el servei de psiquiatria, salut mental i addiccions està acreditat per la docència MIR de psiquiatria,  psicologia (PIR) i Infermeria en salut mental (EIR). Diversos professionals del servei són professors de la Universitat de Lleida, i el servei lidera el grup de recerca de “Fonaments Biològics dels Trastorns Mentals” de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.
 


<< Torna