Notícies

L’Hospital Universitari de Santa Maria fa donació d’un antic lector de microfitxes a la Universitat de Lleida

El Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari de Santa Maria ha fet donació a la Universitat de Lleida (UdL) d’un antic lector de microfitxes Canon PC Printer 70M perquè quedi exposat a l’Escola Politècnica Superior (EPS).

Des del seu Centre d’Informació de Medicament, el Servei de Farmàcia es va subscriure durant la dècada dels 90 a la Biblioteca de la Universitat d’Iowa (EUA) per tenir accés a fonts bibliogràfiques actualitzades, amb la característica que es podia disposar de l’article sencer al moment i també imprimir-lo. L’Hospital va adquirir un lector de microfitxes fins que va evolucionar a l’any 2000 al CD-ROM. Gràcies a aquesta subscripció, encara a dia d’avui el Servei té accés a moltes bases de dades de forma gratuïta.

L’EPS ha trobat una ubicació per aquest antic lector, per les microfitxes i pel CD-ROM, fet que s’ha traduït en un contracte de donació entre el gerent de Gestió de Serveis Sanitaris, Alfons Segarra, i el rector de la UdL, Jaume Puy, perquè aquest aparell que representa el passat més immediat es conservi com correspon.

Adjuntem fotografies d'avui de Jordi Cortada, coordinador tècnic assistencial de l’HUSM, Montserrat Navarro, cap del Servei de Farmàcia, i Magda Valls, directora de l’Escola Politècnica Superior de la UdL.


<< Torna