Notícies

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Comarcal del Pallars, distingits en els premis Hospitals TOP 20

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Comarcal del Pallars van ser premiats ahir amb premis Hospitals TOP 20, en un acte celebrat a Madrid que ha distingit un total de 40 centres hospitalaris de l’Estat espanyol. Concretament, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estat guardonat en la categoria de digestiu, mentre que l’Hospital Comarcal del Pallars ha rebut el premi per la gestió hospitalària global, per aconseguir el millor equilibri de resultats en totes les àrees. A banda de la categoria de digestiu, l’Arnau de Vilanova estava nominat en les categories de gestió hospitalària global, sistema nerviós, respiratori i atenció al pacient crític.

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren habitualment. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IASIST.

En total, s’han repartit 64 premis que han distingit 40 hospitals de 8 comunitats autònomes. Aquest 2019 han participat de forma voluntària 145 centres (el 70 % dels quals són centres públics i el 30 %, privats), procedents de 14 comunitats autònomes.

En els darrers anys, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha rebut diversos reconeixements per la seva gestió global i per la qualitat de diversos serveis mèdics.


<< Torna