Notícies

Xocolata solidària a l’Hospital de Santa Maria en favor de La Marató de Tv3

Enguany, el programa està dedicat a les malalties neurodegeneratives

Un concert solidari a càrrec de les persones de l'entorn sanitari i una xerrada sobre la malaltia d’Alzheimer completen els actes de la Setmana Solidària per La Marató a l'Hospital de Santa Maria

 
Del 25 al 29 de novembre, a l’Hospital de Santa Maria de Lleida, gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris, es pot col·laborar amb La Marató de Tv3 comprant la “xocolata solidària” que se serveix a la cafeteria del centre per 1,50 euros. 

El programa d’enguany de La Marató de Tv3 està dedicat a les malalties neurodegeneratives, una línia assistencial important en l’activitat de Gestió de Serveis Sanitaris amb la Unitat de Trastorns Cognitius ubicada al recinte de l'Hospital de Santa Maria, de referència a la Regió Sanitària Lleida i Alt Pirineu i Aran.

Els actes en favor de La Marató de Tv3 continuen divendres, 29 de novembre, a les 10.00 hores a la Unitat de Trastorns Cognitius amb la xerrada Diagnòstic i tractament de futur de la malaltia d’Alzheimer, adreçada a familiars de pacients i públic en general. El Dr. Gerard Piñol, neuròleg i coordinador de la Unitat de Trastorns Cognitius, serà l’encarregat de conduir la xerrada.

 

I el mateix divendres, a les 18.00 hores, tindrà lloc un “concert solidari” a l’Edifici de la Capella del recinte de l’Hospital de Santa Maria, on professionals del centre cantaran, interpretaran i recitaran en favor de les malalties neurodegeneratives sota el títol La solidaritat no degenera. El preu del concert és de 5 euros i els fons que es recaptin amb aquest acte i la resta d’activitats posades en marxa durant la setmana es destinaran íntegrament a La Marató de Tv3.

 


AdjuntMida
20131127_NdP_Xolocata solidaria_GSS.doc57.5 KB
PREMSA LOCAL LM 20131128_recull.pdf103.06 KB
<< Torna