Notícies

Vine a la Setmana Solidaria per La Marató que hem organitzat a l’Hospital de Santa Maria del 25 al 29 de novembre 2013

L’edició 2013 de La Marató de TV3 es farà diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives. A Gestió de Serveis Sanitaris en som especialment sensibles i propers. Disposem d'una Unitat de Trastorns Cognitius, referència de la Regió de Lleida, que està ubicada en el recinte de l'Hospital de Santa Maria, sent una línia assistencial important en la nostra activitat.

 En cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Però, més enllà dels diners recollits, les activitats populars converteixen el dia de La Marató en una festa fixa del calendari que cal marcar en vermell.

Aquestes són les diverses accions en què podeu participar en la setmana solidaria de l'Hospital de Santa Maria, trieu quina us agrada més per ser-hi solidari.

1.       “Xocolata solidària” si véns a l'hospital " pren-te'n una" a la cafeteria de l’Hospital

2.       “Xerrada solidària”  Diagnòstic i Tractament de Futur de la Malaltia d'Alzheimer” 

Adreçada a Familiars i públic en general. Dia 29 a les 10 del matí a la Unitat de Trastorns Cognitius. A càrrec del Dr. Piñol, neuròleg i coordinador de la Unitat

3.       “Concert solidari” dia 29 a les 18h. A càrrec de gent de l’Hospital

Moltes gràcies,

US HI ESPEREM!!

 

Comunicació, 21 de novembre de 2013

 

 


AdjuntMida
concert solidari pancarta2.pdf586.74 KB
Programa Concert.pdf571.56 KB
xerrada solidària pancarta.pdf401.21 KB
xocolata solidaria pancarta2.pdf436.36 KB
Programa Concert.pdf571.52 KB
<< Torna