Notícies

“Atansa’t " a la plaça de la Paeria per conèixer la malaltia pulmonar obstructiva crònica!”

Amb motiu de la celebració, el 20 de novembre, del Dia Mundial de l’MPOC, l’Àmbit d’Atenció Primària de Lleida organitza un seguit d’activitats amb aquest lema per divulgar la malaltia.

La malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) és una malaltia respiratòria caracteritzada per l'obstrucció progressiva i irreversible de les vies aèries, que afecta en el nostre país un de cada cinc fumadors i és responsable d'unes 50 morts al dia.
Es tracta d’una malaltia tan important com desconeguda per gran part de la població i, fins i tot, pels mateixos afectats.
L’objectiu de celebrar el Dia Mundial de l’MPOC és apropar el coneixement d’aquesta malaltia a la població, per tal fer-ne prevenció i, en cas que ja es tingui, poder dur a terme les actuacions necessàries per millorar la qualitat de vida dels pacients.
Amb aquest objectiu dimecres, 20 de novembre, a la plaça de la Paeria, de 10.30 h a 13.30 h, professionals de l’Àmbit d’Atenció Primària de Lleida juntament amb representants de l’Associació Respira Lleida, instal•laran una taula informativa on es podran fer proves de cribratge d’aquesta patologia als vianants que hi estiguin interessats. També s’hi oferirà un esmorzar popular.

19 de novembre de 2013
 


AdjuntMida
DIA MUNDIAL MALALTIA PULMONAR CATNdP_MPOC.doc136 KB
<< Torna