Notícies

La Perpetu compra el Policlínic i ampliarà quiròfans i sala de parts

Aprofitarà la segona planta de la seu d’aquest centre mèdic annex a la clínica

L’adquisició de la societat s’ha tancat per uns 700.000 euros

J. MARTÍ
LLEIDA. La clínica Perpetu Socors, que forma part del grup Asisa, ha tancat l’adquisició de la societat Policlínic Lleida, centre mèdic de consultes externes que té la seu en un immoble annex al carrer Alcalde Sol. El gerent de la clínica Perpetu Socors, Xavier Sanuy, va explicar que aquesta compra permetrà ampliar els quiròfans i l’àrea maternoinfantil del centre aprofitant la segona planta del Policlínic.

La clínica augmentarà la mida dels seus tres quiròfans actuals, n’habilitarà un altre i també disposarà d’una nova sala de parts.

L’immoble annex compta amb uns mil metres quadrats i, a més, el Policlínic ocupa en règim de lloguer la planta baixa d’un altre edifici situat just al davant. Sanuy va indicar que al llarg dels pròxims mesos s’aniran resituant les diferents consultes i serveis que acull aquest centre en funció del projecte d’ampliació de la Perpetu, que podria estar enllestit a finals de l’any que ve. Entre les consultes, n’hi ha algunes de metges que treballen per a Asisa, encara que també n’hi ha d’altres companyies. Sanuy va manifestar
que l’objectiu d’aquesta inversió és afrontar les necessitats de creixement de la clínica a mitjà termini, per a almenys els pròxims quinze anys.

La societat Policlínic Lleida va ser constituïda l’any 1995 per diversos metges de la ciutat i actualment estava en mans de poc més de mitja dotzena d’accionistes. Curiosament, la seua seu central ocupa dependències que en el seu dia havien format part de la clínica Perpetu Socors, que d’aquesta manera tornarà a recuperar-les. L’operació de compra s’ha tancat per uns 700.000 euros.
 

Aquesta inversió d’Asisa constata l’aposta de la sanitat privada per Lleida, ja que L’Aliança està renovant la seua clínica després d’haver-se fusionat amb la mútua Divina Pastora, mentre que Vithas, titular de l’hospital Montserrat, ha obert noves consultes al costat de la Llotja.

Segre, 19 de novembre de 2013


AdjuntMida
La PERPETUO Compra el Policlinic 20131119_recull.pdf683.35 KB
<< Torna