Organització
Organització
Servei de cuina
LÍNIA DE FRED
1 - És el sistema d'alimentació-restauració basat en el cuinat complet de l'aliment.
|
2 - Seguit d'un refredament ràpid.
|
3 - Emmagatzemament en condicions controlades de baixa temperatura per sobre del punt de congelació (0-3ºC).
|
4 - Subsegüent regeneració just abans del seu servei.
|
CAFETERIA - Menú d'aquesta setmana
DILLUNS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Saltejat de pèsols i cansalada
- Macarrons amb salsa putanesca
Segons Plats- Pintxo de pollastre
- Filet de lluç amb salsa verda
- Guarnició: Pastanaga duo o pisto
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats
DIMARTS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Cigrons amb espinacs
- Mongetes blanques guisades amb verdures
Segons Plats- Goulash de vedella
- Mandonguilles de salmó amb salsa de tomaquet
- Guarnición: Espàrrecs verds o saltejat de bambú
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats
DIMECRES
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Broquil a l'all cremat
- Escudella
Segons Plats- Carn d'olla
- Bacallà amb samfaina
- Guarnició: Barreja de bolets o pebrot vermell a la brasa
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats
DIJOUS
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Quinoa amb verdures
- Piquillos farcits
Segons Plats- Pollastre a l'allet
- Cua de rap arrebossada
- Guarnició: Saltejat campestre o wok mediterrani
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats
DIVENDRES
Primers Plats- Bufet d'amanides
- Trinxat de col i patata
- Fideua
Segons Plats- Cap i pota de vedella guisat
- Orada plantxa
- Guarnicion: Boletes de patata o mongeta verda duo
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats
DISSABTE
Primers Plats- Amanida de la casa
- Graellada de verdures
- Esqueixada de bacallà
Segons Plats- Cap de llom amb salsa espayola
- Tub de calamar amb oli d'all i julivert
- Guarnició: Carxofa arrebossada o tomaquet al forn
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats
DIUMENGE
Primers Plats- Amanida de la casa
- Verdures al vapor amb uo dur
- Pastis de carn
Segons Plats- Estofat de gall dindi
- Gall amb salsa donostiarra
- Guarnició: Carbassó al forn o xampinyó laminat
- Servei de planxa (Llom, pit de pollastre, llonganissa, amb guarnició)
Postres:
Fruita variada
Làctics variats sencers i descremats