Notícies

CURS D'ACTUALITZACIONS EN SALUT MENTAL. Curs de formació especialitzada.

Data: 
13/07/2020

La Comissió de Docència del Servei de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions va presentar el Curs d'Actualitzacions en Salut Mental (formació especialitzada). El curs començava el 31 de gener i acabava el 26 de juny de 2020.

Com ja sabeu tots els participants, ateses les mesures de caire organitzatiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 realitzades pel Departament de Salut, les quals disposen limitar les activitats de caràcter formatiu en establiments sanitaris que comportin una presència nombrosa de persones alienes a un centre sanitari, des de la Comissió de Docència del Servei de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions, vam decidir suspendre el curs d’actualització en Salut Mental.

No obstant, atès l’interès que suscita la formació plantejada al conjunt dels professionals sanitaris, la Comissió de Docència del Servei de Psiquiatria, hem decidit reinventar el format i hem demanat un esforç a tots els ponents amb l’objectiu d’exposar el contingut en format digital dels diversos temes plantejats en el curs de formació especialitzada.

En els següents documents trobareu els enllaços a YouTube del curs i aquells materials formatius en format pdf que els diversos ponents ens vagin facilitant.

 

Esperem que sigui d’utilitat aquest nou format.


AdjuntMida
Programa Actualitzacions en Salut Mental Rev2.pdf146.29 KB
Actualitzacions en Salut Mental. Ponència Ramon Arnó. Aspectes penals de l'assetjament i de l'Stalking.pdf73.2 KB
Sessions del curs d'actualitzacions en Salut Mentall Cat.pdf290.96 KB
<< Torna