Notícies

Professionals de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Lleida (ASPCAT) i del CAP Balaguer, participen el pròxim diumenge 3 de setembre en l'Aplec Sènior 2017

  • L'Agència de Salut Pública de Catalunya i el CAP Balaguer participen en l'Aplec Sènior 2017 de les comarques de Lleida.
  • Organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies al Pavelló Molí de l'Esquerrà de Balaguer el pròxim diumenge 3 de setembre de 10 a 14 hores 
Professionals de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Lleida (ASPCAT) i del CAP Balaguer, gestionat per l'Institut Català de la Salut (ICS), participen el pròxim diumenge 3 de setembre en l'Aplec Sènior 2017 de les comarques de Lleida que organitza el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies al Pavelló Molí de l'Esquerrà de Balaguer de 10 a 14 hores.
 
A les 10.30 hores està prevista la conferència Envelliment actiu i saludable, a càrrec de professionals de l'ASPCAT a Lleida i del CAP Balaguer, on es tractarà sobre l'alimentació, l'activitat física i les relacions socials. A més, col·locaran un estand on els visitants de la fira rebran informació dels serveis i activitats per a la gent gran organitzats pel Servei Català de la Salut, l'ICS i l'ASPCAT.
 
Aquest aplec té l'objectiu de ser un punt de trobada i d’informació per a les persones grans del territori lleidatà i les seves famílies, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en col·laboració amb els departaments d’Interior, Salut i Empresa i Coneixement.
 
La cloenda de la jornada anirà a càrrec del secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies.




<< Torna