Notícies

XI Trobada de Tabaquisme a Lleida sobre patologies del tabac

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Divendres, 16 de desembre, a les 11.15h

Demà divendres, 16 de desembre de 9 a 14 hores, a l’auditori de l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida
Demà divendres, 16 de desembre, a l’auditori de l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida (UdL) tindrà lloc la XI Trobada de Tabaquisme a Lleida centrada enguanyen les Patologies del tabac, i organitzada per la Unitat de Tabaquisme del’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, gestionat per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris(GSS). La jornada d’enguany vol posar especial atenció en les patologies derivades del consum de tabac.
La jornada tractarà la relació entre el tabac i els efectes a les artèries perifèriques; el tabac i les malalties reumàtiques; la importància de la deshabituació del tabac per als pacients amb VIH; l’abordatge del tabaquisme en pacients amb cardiopatia i, finalment, les evidències en el policonsum de tabac i cànnabis.
L’atenció als mitjans es farà a les 11.15 hores (pausa cafè), a l’Auditori de l’Edifici Transfronterer de la UdL.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Atendrà els mitjansel Dr. Francesc Abella, cap de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Universitari de Santa Maria; la Dra. Regina Dalmau, cardiòloga de l’Hospital Universitari La Paz de Madrid i presidenta del Comité Nacional de Prevención del Tabaquismo; i el Dr. Joseba Zabala, especialista en temes de Tabac i Cànnabis, i responsable al País Basc sobre aquest tema.
DIA:
16 de desembre de 2016
HORA:
11.15h
LLOC:
Auditori de l’Edifici Transfronterer
Universitat de Lleida
C/ Jaume II, 67
Lleida

 Lleida, 15 de desembre de 2016

Premsa i Comunicació Departament Salut - Comunicació GSS

 


<< Torna