Notícies

Professionals de la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Lleida-Balàfia presenten un pòster en el Congrés Internacional ISAZ 2016

Estimular les capacitats cognitives, físiques i socials a través de teràpia amb animals millora la qualitat de vida

La Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Lleida – Balàfia de Gestió de Serveis Sanitaris i l’Associació Ilerkan de Lleida han desenvolupat, des del setembre de 2014 fins el mes de juny de 2016 en les instal•lacions del centre residencial dues edicions del Programa “Anima’ls”.
 
L’objectiu principal d’aquest projecte és millorar la qualitat de vida dels participants, estimulant les seves capacitats cognitives, físiques i socials a través de la Teràpia Assistida amb Animals (TAA).
 
Del 7 al 10 de juliol de 2016 es va celebrar a Barcelona el Congrés Internacional ISAZ 2016 “Exploring human – Animal Interactions” on es va presentar un pòster amb els resultats obtinguts arrel de les intervencions en el programa.
 
Els autors són la Dra. Maylos Rodrigo, la Meritxell Solé i el Carles Casanova, professionals de la teràpia assistida amb animals de l’Associació Ilerkan; i la Silvia Hoyas, coordinadora d’activitats de la residència; l’Emma Torres i el Jaume Serra, fisioterapeutes del centre.
 
 
Comunicació GSS, 27 de juliol de 2016

AdjuntMida
PosterRESI.pdf2.88 MB
<< Torna