Notícies

“A plens pulmons”, la caminada solidària per la recerca translacional en malalties pulmonars a l’IRBLleida

-          La Plataforma 06-16 organitza un recorregut de 6 quilòmetres a Alpicat, el proper 13 de març

-          El preu de la inscripció és de 10 € i és gratuït per als infants
 
La Plataforma 06-16 ha organitzat una caminada solidària per les malalties de pulmó en benefici de la recerca de l’Institut de Recerca Biomèdica Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida). La caminada tindrà lloc el diumenge 13 de març a Alpicat. La recaptació obtinguda de les inscripcions es donarà íntegrament a l’IRBLleida per impulsar la investigació en malalties relacionades amb el pulmó.
La caminada començarà a les 10.30 hores al Parc del Graó. El preu de la inscripció és de 10€ i és gratuïta per als infants. Totes les persones interessades es poden inscriure a través de l’enllaç http://goo.gl/forms/IvLeqj3AgB.

 

Aquesta proposta és una altra iniciativa solidària en favor de la investigació biomèdica a l’IRBLleida. Entre aquestes, hi ha l’espectacle musical benèfic MAMAPOP, en què es recapten fons per a la investigació en càncer de mama, o la col·laboració amb els atletes lleidatans que van participar a la cursa Ironman de Zurich també per recaptar diners per a la recerca biomèdica.
IRBLleida
L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré aglutina tota la recerca biomèdica que es fa a Lleida, tant de la Universitat de Lleida (UdL) com del sistema sanitari de la regió. Inclou, per tant, investigadors de la Facultat de Medicina de la UdL, de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), de la Direcció d’Atenció Primària Lleida de l’ICS, dels Serveis Territorials de la Conselleria de Salut i de l’Hospital Universitari de Santa Maria (HUSM).
Text: Comunicació i Premsa IRBLleida

Comunicació GSS, 4 de març de 2016


<< Torna