Notícies

Consultes dentals ‘de saldo’, a ‘El debat de Lleida Activa’

El Col·legi d’Odontòlegs de Lleida, contra les franquícies ‘low cost’

Els casos Funnydent i Vitaldent destapen un gran frau
 
“ No piquis.”
 
El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya acaba de posar en marxa una campanya per conscienciar la ciutadania que “només el teu dentista de confiança et pot oferir la informació, qualitat i garantia que et mereixes”, per a la qual cosa aconsella “desconfiar dels tractaments dentals de saldo i oferta”.
 Aquesta campanya obeeix al malestar existent entre els dentistes des de ja fa temps per l’agressiva penetració en el mercat rebenten els preus dels tractaments de salut bucodental. Cadenes de franquiciats que en alguns casos, com s’ha vist aquests dies amb els fraus de Funnydent i Vitaldent, actuaven a més de tapadora d’activitats il·lícites.
L’ excés de dentistes que cada any surten –uns 1.700– de les vint facultats que hi ha a Espanya (fa pocs anys només eren vuit) crea, segons el parer del Col·legi d’Odontòlegs, un mercat laboral molt precari de què s’aprofiten aquestes empreses.
El debat de Lleida Activa fa el programa per posar sobre la taula aquest tema, de l’odontologia de les cadenes franquiciades de baix cost, amb la presència al plató del doctor Joan Carrera, president del Col·legi a Lleida (que compta amb uns 225 col·legiats) i dels doctors Meritxell Gómez Adillón, Josep Maria Farré Pocallet i Carles Rivera Llobera.
 

Publicat a diari Segre del dia 20 de febrer,

 
penjarem enllaç a la notícia, tant aviat com estigui pujat l’audio del debat de Lleida activa.
 
 
Comunicació GSS, 22 de febrer de 2016

AdjuntMida
OdontolegsAlDebat_20160220_21_recull.pdf134.13 KB
<< Torna