Notícies

Pacients i treballadors de l’Arnau i del Santa Maria un menú especial per les Festes de Nadal

L’empresa de restauració CLECE ofereix als pacient i treballadors de l’Arnau i del Santa Maria un menú especial aquestes festes de Nadal

 
Els menús especials seran aproximadament per a un 80% dels pacients ingressats
 
Un any més, els dies més assenyalats de les festes de Nadal, l’empresa de restauració CLECE dissenya uns menús especials per als pacients ingressats i els professionals que estan de guàrdia a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova o a l’Hospital Universitari de Santa Maria.
 
Aquests menús se serviran la nit de Nadal, el dia de Nadal i de Sant Esteve per dinar, el sopar del dia 31 de desembre i el dinar dels dies 1 i 6 de gener. En total, es preparen un total de 330 menús entre els dos hospitals, dels quals un 80% seran especials. La resta no ho podran ser per les restriccions mèdiques en la dieta d’alguns dels pacients.
 
Els plats que es prepararan seran, per exemple, suquet de lluç, sopa de galets i pollastre guarnit, canelons i crema de gambes, entre altres; així com algunes postres dolces elaborades.
 
A banda dels menús, el dia 25 de desembre se serviran torrons, el dia 31 de desembre s’oferirà raïm i el dia 6 de gener, tortell de Reis. Així mateix, les dietes de pediatria també s’adaptaran per a aquestes festes.
 

Aquests menús s’elaboren amb el suport de l’Equip Clínic de Nutrició i Dietètica, tant de l’Hospital Arnau com de l’Hospital de Santa Maria. La col·laboració conjunta en la tria dels menús nadalencs afavoreix que l’alimentació hospitalària no sols sigui adequada des d’un punt de vista nutricional, sinó també des del vessant organolèptic (color, sabor, textura, qualitat...), per tal de contribuir durant aquests dies a una estada hospitalària més satisfactòria.

 
 Comunicació GSS, 23 de desembre 2015

AdjuntMida
MENUS_NADAL_215-16.ppt482 KB
<< Torna